LOG IN  Home  Organisatie  Locatie Sponsors Nieuws 
Reglementen Programma    
 
        voor het aanmaken of wijzigen van uw AVwest account
Het achtste AV-festival van het Westen gaf een stijgend bezoekersaantal te zien ten opzichte van 2021 toen de maatregelen rondom Corona ons parten speelden. Wij verwachten dat de stijgende lijn van het aantal bezoekers uit Nederland en België door zal zetten.
En daarom organiseren we op
zaterdag 7 oktober 2023 het

AV-Festival van het Westen - 2023 -
ook dit jaar weer in
Dorpshuis Op Moer
Raadhuisstraat 40
2751 AW Moerkapelle
zie ook Locatie.

Entree:  € 5,00 s.v.p. contant en gepast betalen bij binnenkomst

Inzenders van AV producties voor het festival: Opgelet!
Ook dit jaar kent het festival drie categorieën. Voor iedere categorie is een trofee met prijscertficaat beschikbaar. Het publiek zal voor iedere categorie een winnaar aanwijzen.
Men kan slechts één AV-productie inzenden. De inzender bepaalt de categorie. De organisatie kan een AV-productie in een andere categorie plaatsen. De inzender wordt daarvan op de hoogte gebracht.
Indien er minder dan drie inzendingen in een categorie zijn dan vervalt die categorie en worden de AV-producties ondergebracht in één van de overige categorieën.
 Informatie over de categorieën


Ook dit jaar sluiten we het festival af met een feestelijk buffet of diner in het dorpshuis Op Moer. De deelnemers aan het buffet van vorig jaar waren uitermate te spreken over het gebodene. De kok en de bediening kregen veel waardering.
De prijs van het buffet of diner is nog niet bekend.