LOG IN  Home  Organisatie  Locatie Sponsors Nieuws 
Reglementen Aanmelden buffet Aanmeldingen Programma  
 
        voor het aanmaken of wijzigen van uw AVwest account, of het aanmelden of wijzigen van uw AV productie
Het zevende AV-festival van het Westen trok in 2021 minder bezoekers naar Moerkapelle dan gebruikelijk. De maatregelen rondom Corona waren hier debet aan. Wij verwachten weer een stijgende lijn van het aantal bezoekers uit Nederland en België. En daarom organiseren we op
zaterdag 1 oktober 2022 het

AV-Festival van het Westen - 2022 -
ook dit jaar weer in
Dorpshuis Op Moer
Raadhuisstraat 40
2751 AW Moerkapelle
zie ook Locatie.

Entree:  € 5,00 s.v.p. contant en gepast betalen bij binnenkomst

Inzenders van AV producties voor het festival: Opgelet!
Ook dit jaar kent het festival drie categorieën. Voor iedere categorie is een trofee met prijscertficaat beschikbaar. Het publiek zal voor iedere categorie een winnaar aanwijzen.
Men kan slechts één AV-productie inzenden. De inzender bepaalt de categorie. De organisatie kan een AV-productie in een andere categorie plaatsen. De inzender wordt daarvan op de hoogte gebracht.
Indien er minder dan drie inzendingen in een categorie zijn dan vervalt die categorie en worden de AV-producties ondergebracht in één van de overige categorieën.
 Informatie over de categorieën


Ook dit jaar sluiten we het festival af met een feestelijk buffet of diner in het dorpshuis Op Moer. De deelnemers aan het buffet van vorig jaar waren uitermate te spreken over het gebodene. De kok en de bediening kregen veel waardering.
Voor € 30,00 (exclusief drankjes) kunt u dit jaar ook deelnemen.
Zie ook Aanmelden buffet.