LOG IN  Home  Organisatie  Locatie Sponsors Nieuws 
Reglementen Aanmelden buffet Aanmeldingen Programma  
 
        voor het aanmaken of wijzigen van uw AVwest account, of het aanmelden of wijzigen van uw AV productie
Het zesde AV-festival van het Westen trok in 2019 meer dan 100 bezoekers naar Moerkapelle. De stijgende lijn van het aantal bezoekers uit Nederland en België toont aan dat het festival aanslaat in de audio-visuele kringen. Een reden temeer om door te gaan! En daarom organiseren we, na een jaar over te hebben geslagen in verband met Corona, op
zaterdag 2 oktober 2021 het

AV-Festival van het Westen - 2021 -
ook dit jaar weer in
Dorpshuis Op Moer
Raadhuisstraat 40
2751 AW Moerkapelle
zie ook Locatie.

Entree:  € 5,00

Inzenders van AV producties voor het festival: Opgelet!
Het festival kent dit jaar drie categorieën. Voor iedere categorie is een trofee met prijscertficaat beschikbaar. Het publiek zal voor iedere categorie een winnaar aanwijzen. Degenen die in een catagorie als tweede en derde uit de bus komen ontvangen een prijscertificaat.
Men kan slechts één AV-productie inzenden. De inzender bepaalt de categorie. De organisatie kan een AV-productie in een andere categorie plaatsen. De inzender wordt daarvan op de hoogte gebracht.
Indien er minder dan drie inzendingen in een categorie zijn dan vervalt die categorie en worden de AV-producties ondergebracht in één van de overige categorieën.
 Informatie over de categorieën


Ook dit jaar sluiten we het festival af met een feestelijk buffet of diner in het dorpshuis Op Moer. De deelnemers aan het buffet in 2019 waren uitermate te spreken over het gebodene. De kok en de bediening kregen veel waardering.
Voor € 27,50 (exclusief drankjes) kunt u dit jaar ook deelnemen.
Zie ook Aanmelden buffet.